assalamualaikum

bertemu kita dalam satu lagi halaman ilmu. insyaAllah halaman ini saya cuba luahkan sedikit-sedikit pengalaman yang ade kat dalam diri ini. bukanlah bagus sangat tapi dari terperap dalam dada tidak dikongsi bersama, tentulah sia-sia sahaja. saya tidaklah bijak sangat, tapi mahukan halaman ini menjadi satu tapak perbincangan yang sihat terutama sesama kita arkitek-arkitek Melayu dan Islam di Malaysia ini. semuga perbincangan dan bertukar-tukar pendapat dapat memacukan kita ke arah kecemerlangan dan kemantapan senibina melayu nusantara kita secara khususnya dan senibina malaysia secara amnya. halaman ini saya khususkan untuk kita berbincang berkaitan dengan PRAKTIS SENIBINA.

3 responses to “assalamualaikum

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

  2. salam..
    hahhaa..tak sangka..ada gak blog pasal arkitek dlm bahasa melayu agaknya..
    Hmm..mcm mn nak contact dgn saudari?Haha..
    Banyak perkara yg ingin sy tanyakan ni…
    Nanti kalau ada masa..mungkin boleh add sy melalui YM atau MSN??

    YM- farah_ao6@yahoo.com
    MSN – farah_ao_6@hotmail.com

    Hmm..harap2 dapat juga berhubung suatu hr nnt..haha..sy nak tanya psl cabang arkitek nih..hehe..dah add nnt..klu ternampak sy online..buzz lah ye..

    salam..

  3. Salam Farah!
    Maaf saya lama tak update laman ni. Tak begitu sempat. Tak apa, pelan2, insyaAllah kalau ade kesempatan saya akan POST lagi artikel yang baik2.

    Terima kasih melawat ke sini.

    Kal;au sudi lawat pula:
    http://arkrab.blogspot.com

Tinggalkan Jawapan

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s